Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemek Paker Mariusz Tabian magda gruza ania721 (7932 niezalogowanych)
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Moze masz racje, nie znam zadnej tajki wiec wole sie nie wypowiadac ale Norki to sknery wiec moze chociaz dla zaoszczedzenia pieniedzy wezma Sobie Polke. Sam doszłem do wniosku ze znalezienie Polskiej miłosci w Norwegii graniczy z cudem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Co do tego ze zdarzaja sie w naszej Slowianskiej rasie takie elementy ktore chca giermanca tak samo jak i ze sa takie ktore chca czarnego murzyna to fakt...

Ale przestan powielac kity dziennikarskie ze szukaja bogatych bo z tym to jest tak.... Jechal sobie dziennikarz i nie mial pomyslu na artykul. Wiec zobaczyl TIRowki przy drodze to stwierdzil ze napisze o blacharach.... A potem sobie dziennikarz poszedl do agencji towarzyskiej i opisal to pozniej ze byl na wiejskiej dyskotece i zrobila sie mega sensacja i mogl napisac troche artykulow a proletariusze mogli ponarzekac "na tych zlych bogatych".

A jakby dziennikarz chcial sensacje to blizej prawdy by byl gdyby napisal ze te "szukajace" najbardziej lubia proletariuszy ktorzy przed operowaniem lopata lykna se metanabol i latem ich slonce podpiecze.... Do tego lubia jak taki proletariusz co trzecie slowo mowi "kurwa" i jak jest bardzo "meski" bo bije "za slona zupe". Wtedy tez by byla sensacja i do tego duzo blizsza prawdy niz te kity jakie dziennikarze pisza a potem coniektorzy powielaja bo mysla ze to serio tak jest.

No i jest jeszcze jasta ktory wierzy ze inwestuje w studentki a nie w profesjonalne prostytutki uczeszczajace na studia.... I zyje sobie w swiecie marzen ze wszystkie pierwszy raz to z nim.... zamykajac umysl na mysl o polowie akademika 10ciu murzynach i 100 innych klientach.... I tak az do momentu jak bedzie chory i sie okaze co zakontraktowal od tych "pierwszo razowych" w ramach darmowego bonusu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
OK. Jezeli tak uwazasz nie chcem sie kłócic i spierac ale jest tak ze kazdy mowi to co sam doswiadczyl, ja mowie to co sam doswiadczyłem a nnie to co pisza dziennikarze bo to mnie wogole nie interesuje, wroc do polski ubierz sie jak wiesniak sprzedaj dom samochod i szukaj miłosci, zycze powodzenia ale to tylko moje zdanie i nie chcem wcale sie kłócic mysle ze kazdy swoje zdanie moze miec ja mam takie i nie mam zamiaru spierac sie ktorre jest prawdziwe bo prawdziwe jest i moje i twoje tylko zalezy gdzie sie spotkamy czy na wiosce czy w miescie czy w polsce czy za granica. Szanuje twoje zdanie i w pewnym sensie podzielam ale mam swoje ktore wyklarowało we mnie zycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A moze ty sie wybierzesz do Polski wezniesz se garnitur, samochod etc. Pojedziesz do wiosek i malych miasteczek, i zobaczymy czy znajdziesz cos innego poza TIRowkami przy drodze lub agencja towarzyska....

A potem dla kontrastu znajdzie sie jakiegos proletariusza regularnie zazywajacego metanabol do operowania lopata... mozna go ubrac za wiesniaka wiesniakow i w ogole za dziada proszalnego i wypuscic na wiejska impreze etc.

A potem porownasz rezultaty kim bardziej sie interesowaly dziewczyny I bedzie statystyka a nie jakies kity dziennikarskie.....

A co doswiadczyles to pewnie to ze sa takie ktore chca giermanca ale jak ci mowilem to taki typ jest jak te ktore chca czarnego murzyna.... Chca giermanca bo to gierman tak samo jak inne chca murzyna bo to murzyn i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ewelka_76)
Wiking
Ale ja chce Polaka. I normalnego. Nie chce murzyna ani giermanca tym bardziej norwega. I czy biedny czy brzydki...kogo to...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Krzysiek
kobiety naprawdę to kochają tylko tych co
1 - Bóg obdarzył przyrodzeniem
2 - tych co się boją
musisz zmienić image
szkła kontaktowe i na twardziela
o ten pasuje do ciebie
spróbuj to skopiować
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
hehehheheheh nie mam zamiaru zmieniac Image po to zeby znalesc Zone Jezeli sie komus nie podobam to zycie..... I uwiez ze nie trzeba wygladac jak twardziel zeby nim byc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: To zdjecie to twoje z czasow poczatkow w USA?

A co do punktu 1. to napisales cos rownie madrego jak twoja wiara w to ze te studentki to z toba pierwszy raz

No chyba ze byles gdzies w dziczy Afrykanskiej gdzie jeszcze niektore plemiona nago biegaja.... bo w cywilizowanym swiecie to jesli sie tego niedomysliles to aby kobieta "sprawdzala" jakie kto ma przyrodzenie to najpierw juz musi dokonac selekcji np. na podstawie tego czy jakis proletariusz dosc dlugo na metanabolu pracowal lopata oraz czy dosc regularnie mowi kurwa w zdaniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Powiem ci ze ja o długosci przyrodzenia nie pisałem wiec sie nie wypowiadam ale stwierdzam ze ty jestes bardzo pozytywnie nastawiony na swiat bardzo dobrze ci sie układa masz piekna inteligentna i kochajaca zone ktora nie patrzy na status twojego portfela i wogole twoje zycie układa sie idealnie bo taki wniosek wyciagam z twoich troche filozoficznych wypowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
@jasta102: To zdjecie to twoje z czasow poczatkow w USA?

A co do punktu 1. to napisales cos rownie madrego jak twoja wiara w to ze te studentki to z toba pierwszy raz

No chyba ze byles gdzies w dziczy Afrykanskiej gdzie jeszcze niektore plemiona nago biegaja.... bo w cywilizowanym swiecie to jesli sie tego niedomysliles to aby kobieta "sprawdzala" jakie kto ma przyrodzenie to najpierw juz musi dokonac selekcji np. na podstawie tego czy jakis proletariusz dosc dlugo na metanabolu pracowal lopata oraz czy dosc regularnie mowi kurwa w zdaniu

baranie, cienki pijaczku
zarówno stara poezja rosyjska jak i nowoczesna kobieta wie, że
z kochasiem to się na pierwszej randce idzie do łóżka, aby sprawdzić, czy jej będzie pasował
a ruska liryka
na garkie stait bieriozka
witka k witce kłanitsa
pareń dziewaczku jebiot
chatiet paznakomitsa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok